top of page

Welkom, mitakuye Oyasin!

Mijn naam, leeftijd, waar ik vandaan kom en mijn verhalen doen er eigenlijk niet toe. Dat zijn slechts identificaties waar ‘labels’ aan hangen die niet zo belangrijk zijn. 

Voor mij is sjamanisme een manier van leven. Een levenswijze die bijdraagt aan het bewust omgaan en in verbinding staat met de natuur van Moeder Aarde, mezelf en mijn omgeving. 

Sjamanisme betekent voor mij liefde en respect voor alles wat leeft, bloeit en groeit. Liefde voor wat niet leeft. Liefde en begrip voor alles wat ik zie en wat ik (nog) niet zie. Liefde voor wat was (voorouders), voor wat IS en voor alles wat gaat komen. Liefde voor het licht en donker. Liefde voor het stoffelijke en onstoffelijke. Liefde voor deze realiteit en andere dimensies. Voor het weten en niet weten. Liefde, compassie en begrip hebben voor boosheid, angst, conflict en pijn. Ik ontvang wat ik mag leren en geef door wat ik heb geleerd. Mijn wereld bestaat uit, onvoorwaardelijke liefde, harmonie en verbinding met elkaar.

And make some fun too!! 

 

GERLINE-2 copy.jpg

"My religion is consciousness and my reality is love" 

My Philosophy

"Een betere wereld begint bij jezelf". Jij bent het begin van de wereld waarin we in harmonie, verbinding en onvoorwaardelijke liefde naast elkaar leven. Waarin we in zelfliefde thuiskomen, bij en met elkaar. Een wereld waarin we verbinden met Moeder Aarde, de elementen, de bron van liefde, onze voorouders, dieren en het universum. Een wereld waarin we weer leren meebewegen met de cycli van de natuur, waarin we samen onderdeel zijn van het oneindige geheel.

Ik ondersteun jou met je innerlijke reis. De transformatie van binnen naar buiten(wereld). Alles begint bij jezelf. Jij bent de ware healer zelf, jij bent het begin en het oneindige. Ik begeleid en ondersteun in het herINNERen van jouw ware kern en potentie met Plant Medicijnen als leermeester, de wijsheid van het Sjamanisme, het integreren van rituelen en het eren van onze ware essentie in ceremonies. Body, mind & soul and spirit zijn daarvan het fundament.

 

Ik sta naast je in verbinding als mens, coach en ervaringsdeskundige. Daarbij doorleef ik het sjamanisme.

In Lak'ech ala Kin

Gerline

GERLINE.jpg

Maak een afspraak of heb je vragen neem gerust contact op met Into Your Magic.

info@intoyourmagic.com of 06-41842348

  • Facebook
  • Instagram

In toewijding, dank je wel je verbinding.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van trainingen, rituelen, retreats, initiaties 

en sjamanistische wijsheden.

bottom of page